Pokémon Avcıları Pokesurancé İle Korumada!

Taylandlı sigorta şirketi, yaralanma ve ölümlere neden olan Pokemon GO oyununun kullanıcılarına özel sigorta ürünü Pokésurance’ı çıkardı.
Geçtiğimiz aylarda sosyal medyanın en çok konuşulan meselelerinden biri olan ve farklı sektörlere ilham kaynağı teşkil eden Pokémon GO, eğlenceli olduğu kadar tehlikeli de olabilen bir oyun. Daha önce yaralanmalara ve Guatemala’da ölüme neden olan oyun, birkaç gün önce, Japonya’da da ölümle sonuçlanan bir kazanın gerçekleşmesine neden oldu.
Bir yandan Pokémon GO oynarken diğer yandan araba kullanmaya çalışan bir adamın çarptığı iki kişiden birinin ölümüyle sonuçlanan trajedi kimilerini Pokémon GO oynarken dikkat etmenin ve hatta bazı durumlarda Pokémon GO oynamamanın gerekliliğine ikna etmiş olsa da, pek çokları için oyundan feragat etmek bir seçenek değil.

Peki ne yapmalı? Kazanın göz ardı edilemeyecek bir olasılık olarak belirdiği Pokémon GO’nun oyuncular için gönül rahatlığıyla kendileri için ise kârlı bir şekilde oynanmasını isteyen 2003 doğumlu sigorta şirketi Asia Insurance, Pokémon GO oyuncularına vakfedilmiş sigorta hizmeti Pokésurance’ı meraklılarına tanıttı.

30 günlük sigorta 2.56 TL

Pokémon GO oynarken kendilerine ve/veya eşyalarına zarar verme tehlikesi bulunanlara yönelik geliştirilmiş ilk hizmet olan Pokésurance’a başvurular internetten yapılabiliyor. Oyuncuların kendilerini, cep telefonlarını, motosikletlerini ve arabalarını sigortalatabilecekleri hizmetten yararlanmak isteyenlerin ödemeleri gereken fiyatlar ise kendileri için 30 günlüğüne 30 baht (2,56 TL), cep telefonları için 99 baht (8,46 TL), motosikletleri için 199 baht (17,01 TL) ve arabaları için 499 baht (42,66 TL).


tsrsb   dask   sigortacili   sigorta_gov   tsev    sigorta bilgi merkezi    sigorta tahkim komisyonu    guvencehesabi

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: